وب سایت خبری عصر ایران
قانون احتمالات یادت نره ، بلاخره یک نفر خواهد گفت بله . آنتونی رابینز
شرکت بیمه میهن نمایندگی 2057 برای اولین بار در ایران بصورت آنلاین با استفاده از کارت های بانکی عضو شتاب و بدون نیاز به مراجعه حضوری در دفاتر بیمه ، امکان خرید بیمه حوادث انفرادی را فراهم نموده است.ضمناً این نمایندگی به منظور ترویج و توسعه بیمه الکترونیک به کلیه خریداران خود که بصورت الکترونیکی وجه بیمه نامه را پرداخت نمایند هدایایی اهدا می نماید.
. به گزارش سرويس اجتماعي خبرگزاري زنان " ايونا" ، زهره الهیان نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار" ایونا" گفت : از آنجایی که طرح ساماندهی نظام اداری دولت در دستور کار مجلس محترم قرار گرفته است فرصت را مغتنم شمردیم تا در راستای این طرح ساختار مرتبط امور خانواده را ارتقا ببخشیم در این میان بحث تغییر ساختاری مرکز زنان و خانواده ریاست جمهوری را مطرح کردیم . وی در ادامه افزود : پیشنهاد تبدیل مرکز امور زنان و خانواده به سازمان خانواده وزنان را در کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح کردیم که انشاا... در راستای طرح سازمان نظام اداری دولت در صحن مجلس ارائه خواهد شد . عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه نگاه ريیس جمهور به بحث ارتقای نظام حقوقی و اداری زنان نگاه مثبتی است و به ايونا گفت : قبلا هم در جلسه حضوری باریاست محترم جمهور این بحث مطرح گردیده و مجموعا نگاه دکتر احمدی نژادبه ایجادساختار و ساز و کار متناسب برای رفع چالشها ی جامعه ی زنان می باشد وهم چنین ایشان اعتقاد عمیق به بکارگیری توانمندی ها وپتانسیل زنان درراستای برنامه ریزی ومدیریت های اجرایی درجهت پیشبرد اهداف کلان نظام دارند . الهیان ادامه داد: در غالب این طرح پیشنهادی مرکز زنان و امور خانواده ریاست جمهوری به سازمان خانواده و زنان تبدیل می شود و رئیس این سازمان معاونت امور خانواده و زنان ریاست جمهوری را نیز بر عهده خواهد داشت . وی ادامه داد : سعی بر این است با طرح تغییر و تحول های ساختاری بتوان به حل و فصل مسائل زنان و رفع چالش های موجود در حوزه زنان پرداخت . الهیان افزود : این طرح فعلا در حد پیشنهاد است و انشاا... در راستای طرح ساماندهی نظام اداری دولت در صحن مجلس ارائه خواهد شد . كدخبر: 88071423
.
به گزارش سرويس اجتماعي خبرگزاري زنان " ايونا" ، زهره الهیان نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار" ایونا" گفت : از آنجایی که طرح ساماندهی نظام اداری دولت در دستور کار مجلس محترم قرار گرفته است فرصت را مغتنم شمردیم تا در راستای این طرح ساختار مرتبط امور خانواده را ارتقا ببخشیم در این میان بحث تغییر ساختاری مرکز زنان و خانواده ریاست جمهوری را مطرح کردیم .
وی در ادامه افزود : پیشنهاد تبدیل مرکز امور زنان و خانواده به سازمان خانواده وزنان را در کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح کردیم که انشاا... در راستای طرح سازمان نظام اداری دولت در صحن مجلس ارائه خواهد شد .
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه نگاه ريیس جمهور به بحث ارتقای نظام حقوقی و اداری زنان نگاه مثبتی است و به ايونا گفت : قبلا هم در جلسه حضوری باریاست محترم جمهور این بحث مطرح گردیده و مجموعا نگاه دکتر احمدی نژادبه ایجادساختار و ساز و کار متناسب برای رفع چالشها ی جامعه ی زنان می باشد وهم چنین ایشان اعتقاد عمیق به بکارگیری توانمندی ها وپتانسیل زنان درراستای برنامه ریزی ومدیریت های اجرایی درجهت پیشبرد اهداف کلان نظام دارند .
الهیان ادامه داد: در غالب این طرح پیشنهادی مرکز زنان و امور خانواده ریاست جمهوری به سازمان خانواده و زنان تبدیل می شود و رئیس این سازمان معاونت امور خانواده و زنان ریاست جمهوری را نیز بر عهده خواهد داشت .
وی ادامه داد : سعی بر این است با طرح تغییر و تحول های ساختاری بتوان به حل و فصل مسائل زنان و رفع چالش های موجود در حوزه زنان پرداخت .
الهیان افزود : این طرح فعلا در حد پیشنهاد است و انشاا... در راستای طرح ساماندهی نظام اداری دولت در صحن مجلس ارائه خواهد شد .
كدخبر: 88071423
امتیاز
زنان ایران به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
استفاده از مطالب اخبار و عکسهای اين سايت با ذكر منبع مجاز است.